H.B. Investigations heeft zich gespecialiseerd in alimentatiefraude en –onderzoek

H.B. Investigations: gespecialiseerd in alimentatiefraude

H.B. Investigations heeft zich gespecialiseerd in alimentatiefraude en –onderzoek en het verzamelen van juridisch erkend bewijsmateriaal. Alimentatie is een uitkering die na een echtscheiding door de meest draagkrachtige partner aan de minst draagkrachtige ex-partner wordt verstrekt. Als uw ex samenwoont met een nieuwe partner betekent dit vaak dat uw alimentatieverplichting opgeheven kan worden. Het kan ook zijn dat uw ex meer draagkrachtig is dan officieel is aangegeven en dit voor u en de rechtbank probeert te verbergen. In deze situatie wordt alimentatie niet betaald of is het bedrag aanzienlijk lager.

Onafhankelijk onderzoek naar alimentatiefraude

Wij bieden onafhankelijk onderzoek naar alimentatiefraude, waarin wij door persoonlijke observatie uw eventuele vermoedens kunnen vastleggen. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage met fotomateriaal dat als objectieve bewijsvoering kan dienen bij de herziening van uw alimentatieverplichting. Indien nodig zijn onze medewerkers bij een rechtszaak beschikbaar als getuige.

Maak ook gebruik van onze expertise en ervaring in situaties waarin alimentatie niet betaald wordt of onrechtmatig verkregen is. Er is meer mogelijk dan u denkt. Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van alimentatiefraude voor u kunnen betekenen? Bel dan 0168-338056 om een afspraak met ons bureau te maken of vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U

Alimentatiefraude

H.B. Investigations heeft zich gespecialiseerd in alimentatiefraude en –onderzoek.

x

Objectief en discreet

Bij iedere situatie kunt u rekenen op onze objectiviteit en discretie.

Alimentatiefraude

Maak gebruik van onze expertise en ervaring in situaties waarin alimentatie niet betaald wordt of onrechtmatig verkregen is.

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.