Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/hbinvestigations.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Controle bij ziekte

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Home » Controle bij ziekte

Controle bij ziekte

Heeft u een deskundig recherchebureau nodig die ook controle bij ziekte uitvoert? Dan bent u bij H.B. Investigations uit Zevenbergen aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed scala aan werkzaamheden en kunnen worden ingeschakeld door zowel bedrijven als particulieren in binnen- en buitenland. Zo voeren wij onder andere controle bij ziekte van bijvoorbeeld uw personeel uit.

Juridisch erkend controle bij ziekte

H.B. Investigations is een officieel erkend recherchebureau. Ons bedrijf is door het ministerie van veiligheid en justitie juridisch erkend, onder het POB-nummer 870. Wanneer u ons inschakelt voor bijvoorbeeld controle bij ziekte, dan weet u zeker dat u kunt rekenen op een professionele dienstverlening en de expertise van onze medewerkers. Zij zijn namelijk op de hoogte van alle relevante juridische regels en privacywetgeving omtrent het verkrijgen van bewijsmateriaal.

Hoe wij te werk gaan

Indien u ons voor een controle bij ziekte inschakelt, dan zullen wij een uitgebreid verslag aangevuld met fotomateriaal bezorgen. Bovendien werken wij zeer nauw samen met onze partners, gespecialiseerde bedrijven op het gebied van advocatuur, cameratoezicht en accountancy. Keer op keer weten wij iedere zaak te verhelderen.

Vragen over onze dienstverlening

Heeft u vragen over de dienstverlening van H.B. Investigations of wilt u weten wat ons bedrijf is het bijzonder voor u kan betekenen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0168 33 80 56.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.