Controle buitendienst

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Controle buitendienst

Bent u op zoek naar een grondige controle van uw buitendienst? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij H.B. Investigations kunt u terecht voor een controle van uw medewerkers, zowel huidig als voormalig personeel. Bovendien zijn wij een officieel erkend recherchebureau zodat u erop kunt rekenen dat wij steeds over de juiste kennis bezitten en correct te werk zullen gaan.

Waarom een controle op uw buitendienst uit laten voeren?

Door een grondige controle van de buitendienst weet u zeker dat uw personeel zijn vrijheid niet misbruikt. Zo weet u zeker dat al uw medewerkers wel degelijk hun werk uitvoeren en hun werktijden respecteren. Geen lange lunchpauzes of valse afspraken in de agenda van uw vertegenwoordigers meer. Aan de hand van onderzoek en observatie kunnen we u op de hoogte brengen van dit gedrag zodat u het een halt kunt toeroepen.

Andere diensten voor bedrijven

Controles van buitendiensten is slechts een van de diensten die H.B. Investigations biedt aan bedrijven. Zo kunnen we ook helpen bij onderzoek naar ziekteverzuim of achtergrondchecks doen van nieuwe en bestaande werknemers. Ook voor onderzoek naar de schending van een concurrentiebeding kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de controle van uw buitendienst of meteen een afspraak maken? Bel dan met een van onze medewerkers via 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.