Controle concurrentiebeding

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Controle concurrentiebeding

H.B. Investigations is een erkend recherchebureau waarbij u terecht kunt voor een controle van het concurrentiebeding. Als u vermoedt dat een ex-werknemer werkt voor een van uw concurrenten of op een andere manier deze clausule schendt, voeren wij een grondig onderzoek uit. Als officieel erkend recherchebureau leveren wij bruikbaar bewijsmateriaal zodat u, indien nodig juridische stappen kunt ondernemen.

Voorkom schade aan uw bedrijf met een controle op het concurrentiebeding

Een concurrentiebeding wordt gebruikt om te voorkomen dat voormalige werknemers gebruikmaken van uw kennis en klantbestand. Dit kan u veel geld kosten. Daarom is een controle van een concurrentiebeding van uiterst belang zodra u een vermoeden heeft van enige vorm van schending. Door H.B. Investigations in te schakelen voor controles van het concurrentiebeding kunt u het vermoeden bevestigen of ontkrachten dat een huidige medewerker of ex-medewerker uw klanten benadert of op andere manieren zijn contract schendt. We doen dit aan de hand van een grondige achtergrondcheck en op basis van observaties van de persoon.

Maak een afspraak

U schakelt ons niet alleen in voor de controle van een concurrentiebeding in, maar ook voor:

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers op het volgende nummer: 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.