Controle buitendienst

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Diefstal controle

Laat een grondige diefstal controle uitvoeren wanneer u vermoedt dat iemand van u steelt. Dit kan voor particulieren, maar tevens voor bedrijven die vermoeden dat een werknemer hen besteelt. Het gebeurt jammer genoeg nog elke dag dat personeel het vertrouwen van hun werkgevers op deze manier schendt. Door H.B. Investigations in te schakelen voor een diefstal controle kunt u dit zo snel mogelijk een halt toeroepen.

Grondige en correcte diefstal controle

H.B. Investigations is erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Zodoende kunt u rekenen op grondige diefstal controles in naleving van de huidige wetgeving omtrent privacy. Wij zullen steeds op een correcte manier te werk gaan, ook tijdens observaties kunt rekenen op een correcte conclusie. Op het einde van de diefstal controle van uw personeel ontvangt u bovendien een uitgebreid verslag, eventueel met fotomateriaal. Vervolgens kunt u, indien nodig, met het door ons verschafte bewijsmateriaal de nodige juridische stappen ondernemen.

Reken op ons

Wilt u gebruikmaken van een van onze diensten? Wilt u een grondige diefstal controle op de werkvloer? Of wilt u graag wat meer informatie omtrent H.B. Investigations en onze andere diensten zoals het opsporen van vermiste personen of een antecedentenonderzoek? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers op: 0168-338056 voor een afspraak.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.