Diefstal op de werkvloer

N

Discreet onderzoek

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Binnen 2 weken overtuigend en objectief bewijs

Diefstal op de werkvloer

Diefstal op de werkvloer komt helaas nog altijd voor. Om diefstal bij uw organisatie of bedrijf te voorkomen, schakelt u H.B. Investigations in. Als recherchebureau dat erkend wordt door het ministerie van Veiligheid en Justitie voeren wij diverse werkzaamheden uit voor ondernemingen die observatie nodig hebben. Behalve bedrijven zijn wij ook particulieren graag van dienst. H.B. Investigations doet voor u gedegen en discreet onderzoek, zodat u diefstal op de werkvloer een halt toe kunt roepen.

Discreet onderzoek naar diefstal op de werkvloer

Bedrijven vertrouwen hun werknemers vaak volledig, waardoor bij diefstal op de werkvloer dikwijls te laat aan de bel wordt getrokken. Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een bepaalde werknemer? Of heeft u het vermoeden dat er binnen uw organisatie gestolen wordt? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij H.B. Investigations. Onze deskundige medewerkers verzamelen binnen 2 weken overtuigend en objectief bewijs waarmee wij uw twijfels kunnen wegnemen of bevestigen. Voor dit onderzoek werken wij samen met accountancykantoren en bedrijven die gespecialiseerd zijn in cameratoezicht.

Juridisch erkend bewijsmateriaal

Naast onderzoek naar diefstal op de werkvloer kunt u H.B. Investigations ook inschakelen voor controle op ziekteverzuim, antecedentenonderzoek en onderzoek naar schending van concurrentiebeding. Het bewijsmateriaal dat wij verzamelen wordt juridisch erkend en kunt u gebruiken om gerechtelijke stappen te ondernemen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met H.B. Investigations door even te bellen naar 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.