Diefstal op het werk

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Diefstal op het werk

Vermoed u diefstal op het werk? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten uitzoeken. Schakel hiervoor een professioneel en betrouwbaar recherchebureau in, zoals H.B. Investigations. Sinds jaar en dag brengen wij verheldering in zaken omtrent diefstal, overspel, stalking, vermissing et cetera. Wij zijn zowel door particulieren als door bedrijven in te schakelen. Voor welke kwestie wilt u ons inschakelen? Laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.

Diefstal op het werk: onderzoek uit laten voeren

Diefstal op het werk, dat ziet u liever niet gebeuren natuurlijk. Jammer genoeg komt dit in de praktijk regelmatig voor. Zo’n kwestie wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgehelderd hebben en daarvoor kunt u H.B. Investigations inschakelen. Ons bedrijf is een recherchebureau dat erkend is door het ministerie van veiligheid en justitie, onder het POB-nummer 870. Hiermee tonen wij aan dat klanten op onze expertise en professionele aanpak kunnen rekenen. Wij zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving omtrent privacy en leven deze vanzelfsprekend na. Na het onderzoek dat wij hebben verricht, ontvangt u een uitgebreid rapport, eventueel aangevuld met fotomateriaal.

Op ons kunt u rekenen

Heeft u te maken met diefstal op het werk? Op onze dienstverlening kunt u rekenen. Wilt u H.B. Investigations inschakelen als uw recherchebureau? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0168 33 80 56.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.