Ik word gestalkt

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

‘Ik word gestalkt en ik vraag me af wat ik nu moet doen’. Als dit op u van toepassing is, dan schakelt u H.B. Investigations in. Wij zijn een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend recherchebureau dat u van dienst kan zijn met verschillende werkzaamheden. U kunt bij ons onder meer terecht voor onderzoek naar stalking, opsporing van vermiste personen en controle op ziekteverzuim. Als ervaren bureau zijn wij exact op de hoogte van de huidige wetgeving en de regels omtrent het gebruik van bewijsmateriaal.

‘Ik word gestalkt en ik vraag me af wat ik nu moet doen’

Het is ontzettend vervelend als u het gevoel heeft of zeker weet: ‘ik wordt gestalkt’. Doordat u wordt lastiggevallen kunt u het gevoel krijgen dat u geen controle meer heeft over uw eigen leven. Stalking en ongewenste intimiteiten zijn echter niet eenvoudig te bewijzen en daardoor is het niet altijd zeker dat de politie u kan helpen. Op basis van ons onderzoek kunt u afrekenen met de activiteiten van uw stalker. Wij verzamelen voor u de informatie en het bewijsmateriaal om verdere juridische stappen te ondernemen.

Aangifte of confrontatie

Na het onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreid rapport en dan bepaalt u zelf of uw aangifte wilt doen of de stalker wilt confronteren met het bewijs dat H.B. Investigations heeft verzameld. Heeft u nog vragen over het onderzoek dat wij doen nadat u ons vertelt ‘ik wordt gestalkt’? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers: 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.