Prive detective gezocht

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Prive detective gezocht

Heeft u al een tijdje naar een prive detective gezocht vanwege een zaak omtrent alimentatie, maar heeft u nog geen geschikt recherchebureau kunnen vinden? U kunt nu stoppen met zoeken, want u heeft uw detectivebureau nu gevonden. H.B. Investigations is u graag van dienst. Sinds jaar en dag helpen wij particulieren en bedrijven met allerlei zaken die zijzelf niet opgelost krijgen. Welke kwestie krijgt u momenteel niet opgehelderd? Wij helpen u daar graag bij.

Prive detective voor zaak betreffende alimentatie gezocht: H.B. Investigations is het antwoord

Stel, u zit met een vraagstuk omtrent alimentatie en wilt u een prive detective inschakelen om deze zaak op te lossen. Nu heeft u al heel lang naar een prive detective gezocht, maar bij al die bedrijven die u tegenkwam, had u geen goed gevoel. Maak dan eens kennis met H.B. Investigations. Ons recherchebureau is erkend door het ministerie van veiligheid en justitie en staat ingeschreven onder het POB-nummer 870. Hiermee kunnen wij onze klanten garanderen dat onze medewerkers kennis van zaken hebben en bovendien de huidige wet- en regelgeving respecteren. Wij gaan professioneel te werk, zonder privacy te schaden.

Verkrijgen van bewijsmateriaal

Bij het verzamelen van bewijsmateriaal gaan wij heel zorgvuldig te werk. Na het verrichten van ons onderzoek, ontvangt u een uitgebreid onderzoeksverslag. Indien mogelijk, ontvangt u ook fotomateriaal. Het is voor u ook goed om te weten dat wij nauw samenwerking met specialisten op het gebied van accountancy, cameratoezicht en advocatuur. Dankzij ons netwerk weten wij iedere zaak op te helderen.

Informatie over onze diensten

U heeft naar een prive detective gezocht, vanwege een kwestie omtrent alimentatie bijvoorbeeld, en u heeft deze nu eindelijk gevonden. H.B. Investigations is uw partner. Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten en zou u graag wat meer informatie willen ontvangen. Bel in dat geval even naar 0168 33 80 56. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.