Bent u op zoek naar privé detective omdat u overspel vermoedt?

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Bent u op zoek naar privé detective omdat u overspel vermoedt? Dan is H.B. Investigations u graag van dienst. Wij zijn een professioneel recherchebureau waar u verzekerd bent van een betrokken en betrouwbare service op maat. H.B. Investigations staat ingeschreven bij het ministerie van Veiligheid en Justitie en wij werken samen met diverse gespecialiseerde partners op het gebied van cameratoezicht en advocatuur. Als privé detective kunt u ons onder meer inschakelen als u uw partner verdenkt van overspel.

Privé detective inschakelen bij vermoedens van overspel

Bent u in de veronderstelling dat uw partner vreemd gaat? Dan laat u het overspel onderzoeken door een deskundige privé detective als H.B. Investigations. Het onderzoek wordt door onze medewerkers altijd objectief en discreet uitgevoerd. Tijdens een eerste gesprek bespreken we samen met u wat uw vermoedens zijn en op basis daarvan wordt bepaald welke stappen er ondernomen moeten worden. Door observatie en onderzoek van sociale netwerken en nieuwe media kunnen we doorgaans binnen enkele weken uw veronderstelling ontkrachten of bevestigen. Als het bewijsmateriaal verzameld is en u weet wat er precies aan de hand is, bepaalt u zelf of u uw partner ermee confronteert.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderzoek naar overspel door een privé detective? Of wilt u gebruikmaken van de diensten H.B Investigations? Neem dan via 0168-338056 telefonisch contact op met onze medewerkers.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.