Voor onderzoek naar de schending van een concurrentiebeding schakelt u H.B. Investigations in.

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Voor onderzoek naar de schending van een concurrentiebeding schakelt u H.B. Investigations in. Als officieel erkend recherchebureau werken wij altijd volgens de wet- en regelgeving voor recherchebureaus en particuliere beveiligingsorganisaties. Ons bureau beschikt over alle vereiste vergunningen en diploma’s en wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. H.B. Investigations is een specialist in onderzoek naar de schending van een concurrentiebeding waar u altijd verzekerd bent van een betrokken en persoonlijke service op maat.

Deskundig onderzoek naar de schending van een concurrentiebeding

Binnen de zakenwereld wordt voor functies in de arbeidsovereenkomst een relatie- en/of concurrentiebeding opgenomen. Of een ex-medewerker van uw bedrijf of organisatie zich hier ook daadwerkelijkheid aan houdt is niet altijd eenvoudig te controleren. Heeft u het vermoeden dat een voormalig werknemer uw klanten benadert? Of dat hij of zij andere activiteiten verricht die het concurrentiebeding schenden? Dan kunt u H.B. Investigations laten onderzoeken of er daadwerkelijk sprake is van een schending van het concurrentiebeding. Op basis van dynamische en statische observaties en een achtergrondonderzoek wordt de ex-werknemer gecontroleerd. U krijgt van ons een uitgebreide onderzoeksrapport en vervolgens bepaalt u zelf of u juridische stappen gaat ondernemen.

Neem contact op

Wilt u H.B. Investigations inschakelen voor een onderzoek naar de schending van een concurrentiebeding? Of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers: 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.