Verduistering controle

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Verduistering controle

Wilt u een verduistering controle laten uitvoeren omdat u vermoedt dat iemand zich geld of een andere eigendom van u heeft toegeëigend? Maak dan gebruik van de diensten van H.B. Investigations. Wij zijn  gespecialiseerd in het onderzoeken van werknemers. Bovendien kunnen zowel bedrijven als particulieren gebruik maken van onze diensten.

Grondige verduistering controle

Als u vermoedt dat een van uw werknemers geld verduistert van uw bedrijf, kunnen wij een grondige verduistering controle uitvoeren. Dit houdt in dat we onderzoeken en observeren. Bovendien werken we samen met organisaties gespecialiseerd in cameratoezicht en houden we ons steeds aan de wetgeving omtrent privacy. Zo ontvangt u op het einde van onze verduistering controle een grondig rapport met bruikbaar bewijs. Indien er verduistering heeft plaatsgevonden, kunt u dus de nodige juridische stappen ondernemen. Schakel daarom H.B. Investigations in voor een verduistering controle wanneer u verduistering vermoedt, op de werkvloer of in uw privéleven.

Laat ons u helpen

Wij zijn een erkend recherchebureau dat verscheidene diensten aanbiedt voor zowel particulieren als bedrijven. Zo bieden we klanten antecedentenonderzoeken, hulp bij alimentatiefraude, helpen we vermiste personen opzoeken en meer. Als u meer informatie wil of graag meteen een afspraak maakt, kunt u bellen met een van onze medewerkers op: 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.