Verzuimcontrole

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Verzuimcontrole

Laat een verzuimcontrole uitvoeren zodra u vermoedt dat een van uw werknemers ziekteverzuim pleegt door zich onrechtmatig ziek te melden. Ziekteverzuim kan uw bedrijf immers heel wat geld kosten. Schakel daarom een verzuimcontroleur in van H.B. Investigations. Zo kunt u alle twijfels omtrent uw werknemers wegnemen en waar nodig de juiste stappen zetten om het probleem aan te pakken.

Grondige en discrete verzuimcontrole

U kunt van onze medewerkers steeds een grondige verzuimcontrole verwachten waarbij ze uw personeelslid discreet observeren. Als erkend recherchebureau weet u bovendien met zekerheid dat wij steeds correct te werk gaan. Hierbij houden we vervolgens ook rekening met de relevante wetgevingen, zoals die rond de privacy.

Ontvang relevante bewijsrapportage

Op het einde van de verzuimcontrole bezorgt de verzuimcontroleur u een uitgebreid verslag. Dit kan bovendien foto- of beeldmateriaal bevatten aangezien H.B. Investigations samenwerkt met bedrijven gespecialiseerd in cameratoezicht. Het bewijs dat de verzuimcontroleur verzamelt met betrekking tot ziekteverzuim van uw medewerker kan door u worden ingezet wanneer u juridische stappen onderneemt.

Krijg weer vertrouwen in uw personeel

Dankzij onze grondige verzuimcontrole hoeft u nooit meer te twijfelen of het ziekteverlof van uw werknemers wel rechtmatig is. H.B. Investigations kan u echter ook helpen andere twijfels omtrent uw personeel weg te nemen. Zo voeren we ook antecedentenonderzoek uit naar toekomstige en huidige werknemers, controleren we de schending van het concurrentiebeding en onderzoeken we diefstal op de werkvloer. Wilt u ook zekerheid over het gedrag en de eerlijkheid van uw werknemers? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak op het telefoonnummer 0168-338056

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.