Ziekteverzuim controle

N

Controle en observatie

N

Professioneel en betrouwbaar recherchebureau

N

Onderzoek onrechtmatig ziekteverzuim

Ziekteverzuim controle

Een ziekteverzuim controle is voor bedrijven geen overbodige luxe. Voor vele bedrijven; groot of klein, is onrechtmatig ziekteverzuim een doorn in het oog. De kosten van een zieke werknemer kunnen immers hoog oplopen voor u als ondernemer. Daarom is het belangrijk om elk vermoeden van onterecht ziekteverlof te onderzoeken. Schakel daarom H.B. Investigations is voor een grondige ziekteverzuim controle.

Gespecialiseerd in ziekteverzuim controle

Heeft u het vermoeden dat een lid van uw personeel zich ziek heeft gemeld zodat hij of zij even kan bijklussen of van een dagje vakantie kan genieten? Blijf dan niet zitten met uw twijfels omtrent onrechtmatig ziekteverzuim en schakel H.B. Investigations in voor het verzamelen van bewijsmateriaal. We zijn immers gespecialiseerd om bedrijven te helpen met een diepgaande ziekteverzuim controle.

Uitgebreid onderzoek

Aan de hand van een grondig onderzoek en observatie levert H.B. Investigations u sluitend bewijs omtrent onrechtmatig ziekteverzuim van uw werknemers. We werken bovendien samen met bedrijven gespecialiseerd in cameratoezicht. Aan het einde van de ziekteverzuim controle ontvangt u een uitgebreid verslag bezorgen met onze bevindingen en fotomateriaal. Dit onderzoek duurt bovendien slechts enkele dagen zodat u spoedig de noodzakelijke stappen kunt ondernemen wanneer de werknemer schuldig blijkt.

Hulp voor bedrijven en particulieren

In ons onderzoek naar onrechtmatig ziekteverzuim gaan onze medewerkers steeds grondig en objectief te werk. We hebben bovendien jarenlange ervaring en zijn een erkend recherchebureau. We helpen niet enkel bedrijven met onderzoek naar hun werknemers, maar bieden ook heel wat diensten voor particulieren. Dit omvat:

Bel ons op het volgende nummer voor meer informatie omtrent onze diensten of maak een afspraak via 0168-338056.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op!

Maak een afspraak door te bellen naar 0168 33 80 56 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie.